Om meg

Bryne medisinske hudpleie eies og drives av undertegnede, Monica Håland. Jeg er utdannet lærer og sykepleier, og tok i 2015 videreutdanning i kosmetisk-dermatologisk sykepleie ved Høyskolen i Sørøst-Norge/Senzieakademiet.

Jeg er opptatt av å tilby mine kunder forskningsbaserte produkter og behandlinger med dokumentert effekt, hvor målet er et diskret og naturlig vakkert resultat. 

Om meg:

Mitt navn er Monica Håland, jeg er utdannet kosmetisk-dermatologisk sykepleier og adjunkt.

Jeg har jobbet som sykepleier i hjemmesykepleien og som lærer på ungdomsskolenivå før jeg i 2015 tok videreutdanning i kosmetisk-medisinske hudbehandlinger på Senzieakademiet/Høyskolen i Sørøst Norge.

Det betyr at jeg har tilegnet meg grunnleggende kunnskaper om huden og pleie av ulike hudtilstander, kosmetisk kjemi og ingredienslære, samt har grundig opplæring i medisinske hudbehandlinger som injeksjoner, kjemisk peeling, laser og lysbehandling og microneedling.

Jeg har drevet min egen virksomhet, Bryne medisinske hudpleie, siden høsten 2016, samtidig som  jeg har jobbet litt deltid som flyvertinne i SAS. Pt jobber jeg litt ved siden av som sykepleier i det offentlige helsevesenet.

Jeg er veldig opptatt av å holde meg faglig oppdatert, jeg har etter endt videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier kurset meg både innen hudpleie og produkter, og ikke minst innen injeksjonsbehandlinger.

Jeg har deltatt på kurs og konferanser i inn og utland, med anerkjente internasjonale forelesere, for å kunne tilby mine kunder de beste produktene, teknikkene og behandlingene.

Min kunnskap din trygghet- er hva jeg tilbyr, med vekt på naturlige resultater. Målet er at du som kunde skal bli fornøyd, med trygge, kvalitetssikrede teknikker og produkter, for et naturlig vakkert resultat.

Jeg setter av god tid til grundig konsultasjon, du får anledning til å komme med dine ønsker, behov og spørsmål, får grundig informasjon om hva jeg kan tilby og hjelpe deg med, og om du ønsker setter vi opp en plan for ditt mål.

Hvorfor velge Bryne medisinske hudpleie?

Bryne medisinske hudpleie eies og drives av undertegnede, Monica Håland. Jeg er utdannet lærer og sykepleier, og tok i 2015 videreutdanning i kosmetisk-dermatologisk sykepleie ved Høyskolen i Drammen/Senzieakademiet.

Gjennom denne videreutdanningen har jeg tilegnet meg grunnleggende kunnskaper om huden, dens oppbygning og funksjon, hva som kjennetegner ulike hudtilstander, optimal pleie av hud, kosmetisk kjemi og ingredienslære- kunnskap for å kunne yte hudpleie for optimal hudhelse, med en vital, frisk og fin hud som resultat. 

Gjennom denne utdanningen har jeg også fått grundig innføring i og kunnskaper om kosmetisk- medisinske hudbehandlinger, slik at jeg kan utføre trygge behandlinger av god kvalitet. Den anerkjente skotske hudlegen Dr. Kieren Bong er Medical director for Senzie, og jeg er opplært i injeksjonsteknikker for btx og filler med hans patenterte injeksjonsmetoder.

Jeg tilbyr produkter med vitenskapelig dokumentert effekt, og kurser meg kontinuerlig for å holde meg oppdatert og kunne tilby deg som kunde det beste av produkter og behandlinger.

Trygge og effektive behandlinger

Trender kommer og går- det finnes et utall av produkter og behandlinger å velge blant-og som kunde kan man bli forvirret av alt som tilbys, med lovnader om fantastiske resultater og effekter. 

Jeg legger stor vekt på å bruke min tilegnede fagkunnskap til å kunne velge ut og tilby deg som kunde behandlinger og produkter som er basert på forskning og oppdatert kunnskap. 

 

Value for money

Å kunne tilby trygge, effektive og oppdaterte behandlinger med de nyeste teknikkene og utstyret er mitt mål for deg- samtidig som jeg ønsker og tilstreber at du skal få best mulig resultater av pengene du investerer i form av opplevelse av opplagthet, tilfredshet og god hudhelse. Jeg har valgt et moderat prisnivå på mine behandlinger, med mindre bruk av rabatter, slik at greie priser skal komme faste, lojale kunder til gode. 

Du som kunde skal kunne velge behandling basert på god veiledning og informasjon

Jeg setter av god tid til å veilede og informere, høre på hva du som kunde ønsker deg av resultater, og gi deg den kunnskapen du trenger for å kunne velge rett behandling ift hva du ønsker å oppnå. .