Dermapen 4 / Micro­­needling

Jeg tilbyr den originale Dermapen 4, med den nyeste, råeste teknologien, anerkjent som det beste needlingutstyret som finnes på markedet. Behandlingen kan utføres med tilpassede serum eller kjemiske peelinger. Intensitet og nåledybde tilpasses behandlingsbehov og ønsker, og dette er først og fremst en kollagenstimulerende behandling for hudforbedring, oppstramming og bedret hudkvalitet. 

Microneedling med Dermapen 4-medisinsk klassifisert utstyr

Microneedling er behandling som går ut på å penetrere huden med mikrotynne sterile nåler med dybde opptil 3 mm for hudforbedring, bedring av arr, strekkmerker, akne, pigmenteringer, porer, linjer/rynker, rosacea, telangiektasier/synlige blodkar, milier og nupper.

Det finnes ulike former for needling-utstyr; stempel, rollere og penner.

Needling med penn er en videreutvikling av rollere, og sikrer en helt vertikal vinkel idet nålene treffer huden, som gir et bedre, sikrere resultat og mindre smerter.

Dermapen er den originale, medisinsk klassifiserte pennen, som kun sykepleiere og leger får anvende, og er kåret til det beste needling-utstyret ved flere anledninger. I 2012 ble Dermapen kåret til «Best Professional Skin Rejuvenation Device» på THE Aesthetic Show™ (TAS) i Las Vegas av utøvere av estetisk medisin i USA.

I motsetning til dermarollere gir Dermapen mulighet for presis innstilling av nåledybde og fart alt etter hva man ønsker å behandle, med opptil 1300 kanaler i huden per sekund.

Dette stimulerer en sårtilhelingsprosess i huden, som fremmer reparasjon og hudfornyelse. Naturlige vekstfaktorer frigjøres og det skjer en nydanning av hudceller og økt produksjon av kollagen og elastin, som gir huden mer spenst, bedre og jevnere struktur.

Den nye Dermapen 4 er mer skånsom og tilnærmet smertefri, slik at bruk av bedøvelseskrem oftest er unødvendig. Dett er en fordel ettersom slik krem påvirker blodsirkulasjon og dermed resultatet. Det benyttes serum med ulike ingredienser alt etter hva som behandles. Etterpå legges en kjølende maske i 15-20 minutter. Huden vil være litt varm og rød i varierende grad det første døgnet etterpå, og makeup kan brukes dagen etterpå. Solfaktor må brukes i dagene etter, og soling må unngås.

Best resultat oppnås oftest med å gjenta behandlingen 3-6 ganger, med tidsintervaller som varierer etter hva som behandles. Tilpasset kremprogram anbefales i tillegg for best mulig resultat.

Ofte stilte spørsmål

Behandlingen kan ikke utføres ved:

  • aktiv akne
  • sopp/bakteriell infeksjon
  • graviditet/amming
  • herpes simplex
  • aktiv rosacea
  • åpne sår
  • hudkreft
  • vorter
  • hemofili

Gjør det vondt?

Dermapen 4 er svært skånsom sammenlignet med andre typer needlingutstyr. Bedøvelseskrem er oftest ikke nødvendig. 

Hvor mange behandlinger anbefales?

Dette vil variere alt etter hva man ønsker å oppnå, men vanligvis vil det være behov for å gjøre 3-6 behandlinger med noen uker mellom hver behandling for ønsket resultat.