Mesoterapi

Mesoterapi er behandlinger hvor ulike næringsstoffer for huden tilføres  direkte i huden, enten ved å sette mange små doser med en tynn nål, eller ved å stampe næringsstoffene ned i huden via mikrotynne spesialnåler med indre kanalleveringssystem. Resultatet blir en hud som fremstår mer jevn, plumpet, fuktet og vital.  

Injeksjonsbehandling

Mesoterapi gir forynget  hud 

Ønsker du en sunn hud, eller trenger huden din mer fuktighet? 

Da kan mesoterapi være akkurat det huden din trenger. Huden er bygd for å beskytte kroppens indre miljø, som en beskyttelsesbarriere. Det betyr også at det er begrenset hvor mye som kan trenge gjennom av det vi smører på huden i form av ulike hudkremer og oljer.

Tilførsel via små nålestikk eller stempler med mikronåler sikrer at ingrediensene kommer ned i huden der vi vil de skal virke, slik at vi kan oppnå en sunn, fuktet og balansert hud, som vil resultere i bedre hudkvalitet. 

 

Mesoterapi endrer ikke selve ansiktskonturene dine, det er en behandling for huden. Resultatet blir en mer vital, forynget og motstandsdyktig hud. Du behøver derfor ikke være redd for et unaturlig resultat. 

Ofte stilte spørsmål

Jeg tilbyr Teosyal redensity 1, og Aqua Gold.

Teosyal redensity 1 er et prisvinnende produkt, en såkalt skinbooster, som består av  hyaluronsyre tilsatt aminosyrer, antioxidanter, mineraler og vitaminer. Den settes med tynn nål rett under huden, fordelt på mange små stikk, og kan settes i ansikt, på hals og decollete og hender.

Aqua Gold er en behandling bestående av muskelavslappende middel, tynn filler og utvalgte næringsstoffer blandet i en ampulle som føres ned i huden via et stempel bestående av mikrotynne gullbelagte nåler med et patentert indre kanalsystem. Aqua Gold er den originale Kim Kardashian- behandlingen, som ofte refereres til som den ultimate “Red Carpet-treatment”. Den er førstevalget om du ønsker en behandling som revitaliserer huden før store og små begivenheter. 

Teosyal Skinbooster og Aqua Gold kan brukes for forebygging og behandling av :

rynker og linjer

tap av elastisitet

solskader

tynn, ødelagt hud

mangel på fukt og glød

 

Hvor lenge varer resultatet av Aqua Gold

Det vil variere, men effekt kan ses ganske raskt, og vil vare fra 4-6 måneder. 

Er det smertefullt?

Dette vil være individuelt . Om ønskelig kan bedøvende krem legges på behandlingsområdet.

 

Hvor mange behandlinger er nødvendig med Teosyal skin booster?

Best resultat oppnås ved å gjennomføre 3 behandlinger med ca 3-4 ukers mellomrom.