Behandling

Jeg tilbyr ulike kosmetisk-medisinske behandlinger, og vektlegger alltid en grundig konsultasjon i forkant, slik at du som pasient skal  føle deg trygg, får komme med ønsker og behov og kunne gjøre et informert samtykke til behandlingene som skal utføres. Best resultat oppnås ofte ved en kombinasjon av ulike behandlinger kombinert med et bra hjemmeprogram med individuelt tilpassede hudpleieprodukter. 

Jeg vil med min fagkunnskap og utvalgte kvalitetsprodukter og behandlinger gjøre mitt ytterste for at du skal bli fornøyd. 

Konsultasjon

Jeg legger stor vekt på at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt hos meg, og jeg tilbyr gratis uforpliktende konsultasjon/veiledning. Kanskje har du spørsmål om enkelte behandlinger eller produkter, ta kontakt.

Fillerbehandlinger

Jeg anvender merket Teosyal, en sveitsisk produsert hyaluronsyre av svært høy kvalitet. Filler kan brukes til å erstatte tapt volum og kontur, endre og forskjønne.  Et naturlig og vakkert resultat krever kunnskap om produktegenskaper, anatomi og teknikker, og jeg kurser meg kontinuerlig for å kunne tilby deg optimale resultater.  

Microneedling

Microneedling er behandling som går ut på å penetrere huden med mikrotynne sterile nåler for hudforbedring, bedring av arr, strekkmerker, akne, pigmenteringer, porer, linjer/rynker, rosacea, telangiektasier/synlige blodkar, milier og nupper.

Medisinsk rynkebehandling

Rynker og linjer dannes når vi over tid bruker musklene i ansiktet. Bruk av legemidlet botulinum toksin vil hemme musklenes evne til å trekke seg sammen, og slik jevne ut rynker og linjer rundt øyne, i panne og sinnarynke. Også røykelinjer, anspent kjeve, gummy smile, hake, surmunn, og bunny lines kan behandles. 

Kjemisk peel/TCA

Peelingsystemet kan tilpasses alle hudtyper og hudfarger, er kjølig og smertefri. For lette peelinger er det ingen nedetid, huden får mer glød og virker antiinflammatorisk på rosacea/aknehud. For dypere peel vil huden flasse noen dager etterpå.

Mesoterapi

Tilførsel av viktige  næringsstoffer og fuktighet via nåler som enten injiseres i mange små stikk eller stampes ned i huden vha spesiallagede beholdere. Behandlingen kan skreddersys med ulike ingredienser tilpasset din hud, slik at den fremstår fuktet, fresh og vital, med en bedre kvalitet og glød. Mesoterapi går også under betegnelser som Aquq Gold, skin booster og Beauty booster. 

 

Profhilo

Profhilo er en injeksjonsbehandling som strammer opp /forebygger slapp hud.  Høykonsentrert hyaluronsyre injiseres i ansikt og/eller hals, og blir liggende i huden i 28 dager, og i denne tiden skjer en såkalt biomodellering, en stimulering av 4 ulike typer kollagen og elastinfibre. Denne prosessen medfører en vesentlig vevsforbedring. Resultatet blir en strammere og forynget hud.  

 

Om meg

Bryne medisinske hudpleie eies og drives av undertegnede, Monica Håland. Jeg er utdannet lærer og sykepleier, og tok i 2015 videreutdanning i kosmetisk-dermatologisk sykepleie ved Høyskolen i Sørøst-Norge/Senzieakademiet.

Gjennom dette studiet har jeg tilegnet meg grunnleggende kunnskap om huden, dens oppbygging, hva som kjennetegner ulike hudtyper,  hudlidelser og problemtilstander, og hvordan behandle disse. I tillegg er jeg sertifisert i injeksjonsbehandlinger av den meget anerkjente Dr. Kieren Bong i hans patenterte injeksjonsteknikker og metoder.