Har du lyst på sunnere hud med mer spenst, glød og vitalitet?

18 September, 2020

Om du ønsker å oppnå en sunnere og spenstigere hud, eller sliter med ulike hudproblemer, kan microneedling, opprinnelig kalt CIT- CollagenInducing Therapy, kollagenstimulerende behandling, være behandlingen for deg.

Vi har nå fått inn det aller nyeste needlingutstyret, anerkjent som det råeste og mest effektive på markedet, nemlig Dermapen4, (med dybder og innstillinger som er forbeholdt leger og sykepleiere) med nylansering av mer effektive serum som skreddersys til hudtilstand og utfordringer.

Om du ønsker en behandling som stimulerer til mer kollagen og elastin og slik fører til bedre hudkvalitet i form av mer spenst, elastisitet, jevnere hudtone, mindre porer, jevner ut rynker og linjer og kan bedre arr og strekkmerker, kan behandling med Dermapen4 være noe for deg. Benytt muligheten for å prøve denne effektive behandlingen til redusert pris hos Bryne medisinske hudpleie ved bestilling i sept/okt.

Hva er Dermapen behandling?

Dermapen/Dp4 er den mest avanserte formen for microneedling som finnes på markedet, og kan tilby de tryggeste, raskeste og mest optimale resultatene. Det er en penn med en nålebeholder som kan innstilles til ulike dybder og hastigheter, alt etter hva man ønsker å behandle, og som penetrerer huden vertikalt når pennen føres over huden/behandlingsområdet, og lager millioner av mikrokanaler, opptil 104% raskere enn annet needlingutstyr. Gjennom disse kanalene kan man tilføre opptil 80 % mer aktive virkestoffer dypt i huden. Huden responderer på denne kontrollerte skaden med å starte en naturlig regenereringsprosess, med ØKT PRODUKSJON AV KOLLAGEN OG ELASTIN, CELLEFORNYELSE OG FORBEDRET HUDSTRUKTUR. Resultatet er generell hudfornyelse, og hele ansiktet, hals, decollete og kroppen kan behandles.

Vil det gjøre vondt ?

Mange typer needlingutstyr krever bedøvende krem. Dette var også min erfaring med Dermapen3, men med Dermapen4, som tilbyr den nyeste teknologien er behandlingen så og si smertefri, og behovet for bedøvelseskrem er sjelden tilstede.

Hva bør gjøres i forkant av en Dermapen4 behandling?

For optimale resultater anbefales at man minst 3 uker i forkant bruker produkter som forbereder huden slik at den tåler behandlingen bedre, restituerer seg raskere etterpå, og får bedre resultater av behandlingen.

Hvor mange behandlinger anbefales ?

Det kommer an på utgangspunktet og hva som er målet for behandlingen. Vanligvis kreves 3-6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom. En behandlingsplan kan settes opp ved første gangs konsultasjon.

Hvor raskt vil jeg se resultater av behandlingene?

Allerede etter en behandling vil huden se friskere ut. Vedvarende og mer synlige resultater vil opptre etter 3-6 behandlinger, og vil ytterligere forbedres over de neste 6-12 måneder, særlig ved anbefalt hjemmeprogram med aktive hudprodukter.

Er det nedetid etter behandlingene?

Normalt er det lite rødhet etter hver behandling, da Dermapen4 har en svært skånsom virkningsprofil, men dette kan variere, og noen vil kunne oppleve noe rødhet i 12-48 timer etterpå.

Dermapen4 kan utføres med serum eller i kombinasjon med kjemisk peel. Hva som vil passe best for deg kan avgjøres på en konsultasjon.

Du får disse behandlingene til 50 % introduksjonspris ved bestilling i okt.

Ta kontakt om du ønsker å vite mer, har spørsmål eller ønsker å bestille en uforpliktende konsultasjon.

Andre innlegg

Med fokus på øyepartiet!

Med fokus på øyepartiet!

Hvilke muligheter finnes for å bevare øyepartiets spenst og elastisitet så bra som mulig? Området og huden rundt øynene er spesielt utsatt for miljø- og aldersrelaterte forandringer, ettersom huden her er tynnere og mer delikat enn resten av ansiktshuden. Helt opplagt...

Er høyest mulig solfaktor alltid det beste?

Er høyest mulig solfaktor alltid det beste?

Som hudsykepleier hører jeg ofte "Jeg bruker alltid solfaktor 50". Det har etterhvert blitt et stort fokus på å beskytte huden mot solen og skadelig uv- stråling, som vi utsettes for via ulike kilder både ute og inne. Dette er bra, med tanke på hvilke skader vi kan...

Er “botox” farlig?

Er “botox” farlig?

Svaret på dette spørsmålet er nei dersom det settes forsvarlig av kvalifisert helsepersonell med kompetanse på dette, og ja dersom dette ikke er tilfellet. Botulinum toxin Men først en liten begrepsavklaring; Botulinum toxin type A er det korrekte navnet på dette...