Konsultasjon

 

Jeg tilbyr gratis uforpliktende konsultasjon i forkant av alle behandlinger. I dette ligger at du kan komme og få informasjon om  hvilke behandlinger jeg tilbyr, samt en vurdering/klinisk analyse av huden din og ansiktet ditt, slik  at du kan foreta informerte valg ift om og eventuelt hvilke behandlinger og/eller produkter du ønsker. Det ligger ingen kjøps-eller behandlingsforpliktelse i en slik konsultasjon.

Dette gjør jeg for å sikre at du som pasient skal få den informasjonen, tryggheten og de resultatene du ønsker 

 

NB! Til info skal det ved rynkebehandling med botulinum toxin foretas en konsultasjon og vurdering av lege i forkant.  Ansvarlig lege for Bryne medisinske hudpleie er Dr Gunnar Lea.

 

Hensikten med en konsultasjon

 For å sikre et optimalt resultat, er det viktig med en god konsultasjon i forkant.

Avhengig av hvilke behandlinger som er aktuelle, vil noen eller alle av  følgende punkter inngå:

-Informasjon om aktuelle behandlinger og  produkter

-egenerklæring/samtykkeskjema

-sykehistorie

-avklaring ift anatomi, forventet effekt og resultat, mulige komplikasjoner, pris mm

-avklaring ift ønskede resultater, følelser, tanker og behov for aktuelle behandlinger

Du får mulighet til å stille spørsmål om ting du lurer på ift behandling og produkter. 

 

En hudanalyse i forkant av en individuell behandlingsplan for å kartlegge hudens tilstand,  hvor hudens tilstand mtp fuktighet, talgproduksjon/akne, porer,  sensitivitet, pigmenteringer mm,  vil være med på å sikre optimale resultater, gjennom skreddersydde hjemmeprodukter og behandlinger.

En god hudkvalitet vil ha betydning for effekten av injeksjonsbehandlinger. Det er derfor viktig å gjøre en grundig konsultasjon i forkant for å kunne vurdere legge opp  en tilpasset behandlingsplan.

Ofte stilte spørsmål

Her følger noen av de mest stilte spørsmålene ift konsultasjon, men om du har andre spørsmål er det bare å ta kontakt.

En konsultasjon kan også være som en veiledningstime, hvor du kan få råd og tips til hvordan du best mulig kan ta vare på huden og ansiktet ditt, slik at du oppnår og bevarer en sunn hud, som også er en vakker hud, hele livet gjennom, uansett alder og tilstand.

Må jeg betale for konsultasjonen dersom jeg ikke ønsker behandling?

Nei, konsultasjonen er uforpliktende, hvilket betyr at man ikke er bundet til å kjøpe noe. 

Hvor lang tid tar en konsultasjon?

Det settes av 30 minutter, men det varierer hvor lang tid en konsultasjon tar alt etter hvilke behandlinger som etterspørres og hvilke spørsmål som dukker opp underveis. 

Hvorfor må jeg snakke med lege før rynkebehandling?

Middelet som brukes til injeksjon, er klassifisert som et legemiddel, og derfor skal alle som ønsker en slik behandling, rutinemessig ha en individuell vurdering av lege i forkant. Dette er et myndighetskrav, og skal sikre at det ikke finnes kontraindikasjoner  for en slik behandling.